Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serverowe EveroS

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie  z tej strony venoms !

Jeżeli to czytasz to proszę abyś przeczytał to do końca zanim wysuniesz jakiekolwiek bezsensowne opinie

Zacznijmy od początku.

Server EveroS na prawdę robiłem kopę czasu same dopasowanie bonusów zajęło mi parę miesięcy aby żadna klasa nie byłą ponad innymi. Wszystko było okej aż do czasu aż mój współpracownik wyjechał i przestaliśmy na jakiś czas robić pliczki, potem zaczęto mnie zastraszać, iż do plików zostaną wprowadzone takie rzeczy na które ja się nie zgadzałem czyli: darmowy lv, bs itp itd ... No i tak się stało niestety  bez mojej wiedzy zostało to wrzucone do pliczków, wiec z automatu zostali oni wywaleni z teamu. Przestałem wtedy pracować nad everos'em. Nie chciało mi się go już robić samemu gdyż to masakryczna robota i naddto wielka ... Postanowiłem dać pliki pewnej osobie gdyż nie wychodziły jej żadne servery co świadczy o tym, że pisała mi iż nawet nie potrafi postawić ich na Hamachi. Więc, że mam dobre serce postanowiłem jej pomóc więc dałem jej moje pliki + baze. Jednakże była umowa iż jak wystartuje server ma być dopisek : Pliki Serverowe By Venoms metin2-center.pl . Prawa zastrzeżone . Na wszystko się zgadzał na co mam dowody w postaci SS  I czego się dzisiaj dowiaduję ?

8vsmtb.jpg

A jaka była umowa ?:

empk6d.jpg

Jak widzicie ... wykiwano mnie niemiłosiernie ... Ale tak to jest mieć za dobre serce postanowić komuś pomóc a ta osoba chce to po prostu chamsko oraz arogancko i bezczelnie sprzedać tak o po prostu  Łamiąc przy tym samym naszą umowę 

Dla tego postanowiłem tutaj zamieścić moje pliczki. Jestem typem osoby która nie pozwoli sobie pluć w beret

Nie pozwolę komuś zarobić na mojej pracy , wolę aby ktoś inny je dokończył i wystartował z superowym serverem.

Jeżeli macie komentować jakoś bezsensownie proszę podarujcie to sobie Poczujcie się w mojej stronie, robicie coś parę dobrych miesięcy dajecie to komuś pod umową , że mają tego nikomu dawać a na drugi dzień pisze ta osoba do was, że je sprzeda . Na co wasza praca idzie na marne.

Mam nadzieję, że to docenicie i chociaż dostanę od was parę Łapek w gorę za małą rekompensatę mojej pracy ...

Przejdźmy do pliczków

- Posiadają one 250lv

- 25 setów broni i zbrojek ze wszystkimi bonami itp itd ...

- 6 setów biżuterii

- Nowe fajne mapki do expowisk do 250lvla

- Dużo bossów

- Questy które były pisane własnoręcznie np: na Sklep za punkty Achivmentów  (Przepraszam ciebie za to Svope)

- Zbalansowane bonusy 1-5 jak i 6-7

- i Wiele ,wiele wiele ..... innych

Co pozostało mniej więcej do zrobienia ?

- Zrobienie systemu ulepszeń (Ja napiszę wam która broń z której powinna być zrobiona wy jedynie musicie zrobić to na serverze oraz dać własne ulepszacze)

- Spawn mobów na mapkach oraz zrobienie w nich exp

- Drop z bossów

To chyba wszystko 

Oczywiście pliki już nie mają moich praw możecie robić z nimi co chcecie Jeżeli dopadnie się do nich dobra osoba to będzie best server 2014 roku!

Przejdźmy do DOWNLOAD:

Pliki Serverowe:

https://mega.co.nz/#!cl1miIIZ!r2ZatqmrCVJoJDk9dpqyWjIU8JrR3rOaMLb8nFS95U0

MYSQL:

* Zrobione są podchanelle, oraz odiffowane game.

https://mega.co.nz/#!so1ACYQJ!hWfQmdNomKT530kDMhVDh6a4UyF8nf7zBoQHOM6JJK0

* Teraz uwaga, usunąłem moich userów z mysql i wrzuciłem pierwsze lepsze jakie znalazłem czyli z derina  wiec każdy w miarę pokapowany powinien się skminić o co chodzi

CLIENT:

https://mega.co.nz/#!Y5NkwDoR!RwWkVk62VFsghtTcgkGRpJZ9aARyGaSjDoOyFbJM5zM

* Client jest powiedzmy sobie w wersji rozpakowanej czyli są tam na "żywca powrzucane rzeczy" nie są one spakowane ani nic po prostu są w packu. Co też jest zajęciem więc trzeba sobie je spakować ładnie. Nie wrzucam spakowanej wersji gdyż większa liczba osób woli powiedzmy tak "Gołą wersję" czyli bez żadnych udoskonaleń, normalnie da się wszystko rozpakować pierwszym lepszym pakerem np: od terenzo. Nie powinno być z tym większego problemu :P

SYSTEM ULEPSZEŃ:

1. Noże
4049 -> 8089 -> 910 -> 6179 -> 6200 -> 6229 -> 9499 -> 8499 -> 40320 -> 43119 -> 43139 -> 40110 -> 40510 -> 40189
2. Łuk
2169 -> 8049 -> 8059 -> 6269 -> 6289 -> 6259 -> 6299 -> 8069 -? 12379 -> 9390 -> 8390 -> 31150 -> 40120 -> 650 -> 40240
3. Sura
280 -> 229 -> 239 -> 369 -> 389 -> 8099 -> 31139 -> 10470 -> 700 -> 40480 -> 43069 -> 40490 -> 40199 -> 56089 -> 43099
3. Wachlarze
7149 -> 7199 -> 17370 -> 40460 -> 40159 -> 859 -> 31119 -> 40251 -> 900 -> 9599 -> 8599 -> 40390 -> 31170 -> 43399 -> 43459
4. Dzwony
5129 -> 5149 -> 5159 -> 5139 -> 579 -> 9010 -> 6309 ->6329 -> 6339 -> 6349 ->15349 -> 56110 -> 31169 -> 810 -> 40229
5. Wojownik 1-ręczna
270 -> 219 -> 269 -> 440 -> 429-> 7239 -> 3239 -> 7229 -> 9299 -> 8299 -> 31149 -> 7309 -> 10460 -> 43049 -> 6099
6. Wojownik 2-ręczna
3139 -> 3179 -> 519 -> 509 -> 3019 -> 869 -> 8199 -> 9199 -> 31120 -> 560 -> 550 -> 40219 -> 40479 -> 43369 -> 43379

Poziomowo wygląda to dokładnie tak:
65 - 80 - 90 -100 - 110 - 120 -130 -140 -150 -160 - 170 - 180 - 190 - 200 - 220 - 250

POTRZEBNE SKANY:

SF:

z31nmk.jpg

MYSQL:

nnoyod.jpg

CLIENT:

u6po08.jpg

Pozdrawiam ! Doceńcie moją pracę oraz to co napisałem Wystawiam te pliczki jedynie dla tego bo nie chcę aby ktoś wzbogacił się moim kosztem Nie będę mówił która to osoba jeżeli ona to czyta to pewnie wie o tym , że postąpiła trochę nie w porządku co do mnie. Ja posiadałem prawa jedynie do tych plików więc sprzedając je mógł sobie trochę nabrechtać Jednakże nie chcę marnować na to czasu. Nie chcę bawić się z gimbazjalistami w ciuciubabkę tylko prostu wykładam kawę na ławę.

Jeżeli masz skomentować to w jakiś bezsensowny sposób lub obrażający mnie proszę daruj sobie i lepiej będzie jak wyjdziesz z tego tematu 

Jeżeli pliczki podobają ci się i doceniasz moją pracę zostaw chociaż małego LIKE w temacie żebym wiedział iż moja praca nie przepadła całkowicie na marne

:unsure: POWODZENIA :unsure:

* Kto chce mogę podesłać ID itemków broni/zbroi/biżu które powinny być zrobione w kolejności w systemie ulepszeń :)

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe, ciekawe ^^ Czego to ja jeszcze nie potrafie ;//  Nie będę przypominać Słynnego technika "LAJK ŁIDA" ktory miał problem z odpaleniem gotowców ;___:. Co do pomocy nikt nie prosił o pomoc sam się pozbierałem do kupy więc nie pierdol. Nie polecam co do plików syf w chuj item proto zasyfione mozna dodawać unlimited pkt do statusu bronie wyglądają jak gunwo są większe od postaci. Co do bazy nawet nie spolszczona ;) Nie pozdrawiam. 

@Dojebał <haha> Postanowiłem dać pliki pewnej osobie gdyż nie wychodziły jej żadne servery co świadczy o tym, że pisała mi iż nawet nie potrafi postawić ich na Hamachi." Ogólnie to wypierdoliłem z kapci. ;__:

@Co do Weeda taki z niego Client master jak ze mnie Święty mikołaj :D Jebanego wpisu do item proto w txt nie potrafi dodać i przekonwertować <beka>

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe ^^ Czego to ja jeszcze nie potrafie ;//  Nie będę przypominać Słynnego technika "LAJK ŁIDA" ktory miał problem z odpaleniem gotowców ;___:. Co do pomocy nikt nie prosił o pomoc sam się pozbierałem do kupy więc nie pierdol. Nie polecam co do plików syf w chuj item proto zasyfione mozna dodawać unlimited pkt do statusu bronie wyglądają jak gunwo są większe od postaci. Co do bazy nawet nie spolszczona ;) Nie pozdrawiam. 

@Dojebał <haha> Postanowiłem dać pliki pewnej osobie gdyż nie wychodziły jej żadne servery co świadczy o tym, że pisała mi iż nawet nie potrafi postawić ich na Hamachi." Ogólnie to wypierdoliłem z kapci. ;__:

Bardzo ciekawa historia. ale chciałbym ci przypomnieć że ja więcej siedze w cliencie więc wybacz lecz marne twoje argumenty. :)

Skoro "syf" to dlaczego je sprzedajesz?

nlcEZxg.png

Opublikowano

Proszę pokaż mi unlimited pkt w statusie :) Ty nawet pliczków na dedyku nie miałeś; ) bo jeszcze mnie prosiliście żebym wam hostował :) Ale MPC to nie jest powód do kłótni zmówimy się na ts'ie to porozmawiamy.

Opublikowano

Proszę pokaż mi unlimited pkt w statusie :) Ty nawet pliczków na dedyku nie miałeś; ) bo jeszcze mnie prosiliście żebym wam hostował :) Ale MPC to nie jest powód do kłótni zmówimy się na ts'ie to porozmawiamy.

Akurat Cię zaskocze postawiłem na dedyku od kumpla i wyjebałem po 5 minutach. ;___: 

Opublikowano

Mi wszystko działa normalnie . :)

A co chcecie na inny hosting ?

Specjalista
Opublikowano

Co gadacie że nie działa jak działają wszystkie linki.

@top Jaka podstawka była po pliki,Terenzo czy co ??

Pliczki obczaje,zobaczę czy coś ciekawego jest :)

Pozdrawiam,lajka zostawię.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

podstawka to pliki derina ;p tak mi sie przynajmniej wydaje bo w start.sh jest     cd /usr/home/derin/db/

Opublikowano

tak podstawka była derina jednakże tylko z symlinków :)

Opublikowano

Venoms to dasz te id na system ulep .  ?

Wyciagnij z item_proto ;__: . Co do drzewka sam musisz zrobić. 

@topic Dogadałem się z Autorem jeśli o to chodzi. 

Pozdro 600.

Opublikowano

2089_M :)

* Dla dociekliwych to nie jest game ala derin itp itd :P

Opublikowano

Game nie jest derina jak pisałem :) mam od innej osoby, u derina jest dziura jak stąd do szwecji :-)

Opublikowano

Game nie jest derina jak pisałem :) mam od innej osoby, u derina jest dziura jak stąd do szwecji :-)

Jaka? Chętnie poczytam lekturkę.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...